Samsun'dan İstanbul'a giderken yakalanan Dhkp-c bölge sorumlusunun itirafları!

DHKP-C'nin Karadeniz'de aşk tuzağı İstanbul’daki operasyonla yakalanan DHKP-C’nin Karadeniz bölge sorumlusu Yaprak Yılmaz’ın ifadeleri kan dondurdu.

Gündem - 04-01-2017 10:26

Yılmaz örgüte eleman kazandırmak için kadınların erkekleri tuzağa düşürdüğünü itiraf etti.

Terör örgütü DHKP-C’nin sözde Karadeniz bölge sorumlusu olan ve İstanbul’da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanan Yaprak Yılmaz, örgütün kirli yüzünü deşifre etti.

DHKP-C ve PKK’ya eleman kazandırmak için kendilerine üstelerinden talimat geldiğini belirten Yılmaz, çok sayıda öğrenciyi bu yollarla örgüte kazandırdıklarını söyledi.  

KANDIRMAK KOLAY

Özellikle üniversitelerde sol grup içindeki öğrencileri seçtiklerini belirten Yılmaz, ‘’Özgüveni olmayan öğrencileri etkilemek çok kolay oluyordu. Biraz mağdur rolü yaparak onları kendimize yaklaştırıyoruz. Daha sonra onlara mücadelemizi anlatıyoruz. Onlar da aşık oldukları kadınlar için ya da davaya inandıkları için mücadeleye başlıyorlar’’ dedi.

61SAAT.COM

Günün Diğer Haberleri
haber yazılımı 404 Not Found
404 Not Found
Please forward this error screen to api.gazisoft.com's WebMaster.

The server cannot find the requested page:

  • api.gazisoft.com/cp_errordocument.shtml (port 443)