SİMED YOLLARDA

AK PARTİ KAVAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM SARICALIOĞLU YAĞMURA RAĞMEN ESNAF ZİYARETİNDE

Güncel - 07-03-2014 17:04

Samsun İnternet Medyası Derneği – SİMED, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Kavak Belediye Başkan Adayı İbrahim Sarıcaoğlu’nun çalışmalarını yakından izlemek amacıyla Kavak’taydı.
 
AK Parti Kavak Belediye Başkan Adayı İbrahim Sarıcaoğlu’nun esnaf ziyaretlerine Samsun Milletvekili Mustafa Demir de katıldı.
 
AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, ilçe seçim koordinasyon merkezinde gerçekleştirilen toplantının ardından, beraberindekilerle birlikte esnaf ziyareti yaptı. Yerel seçimlerde AK Partili adaylara destek isteyen milletvekili Demir, Akbelen Köyü'nde cenaze törenine katıldıktan sonra öğretmenevi ve kamu kuruluşlarını da uğradı, çalışanlarla sohbet etti.
   
Seçim koordinasyon merkezinde vatandaşlara hitap eden milletvekili Mustafa Demir, Kavak ilçesinin daha da gelişmesi, yerel alanda kalkınması için AK Parti'li bir belediye yönetimine ihtiyaç olduğunu, merkezi yönetimin önemli yatırımlarının yanına yerel dinamizm gerektiğini kaydetti.
 
Son yıllarda merkezi yönetimin katkıları sonucunda ilçenin önemli yatırımlara ve projelere kavuştuğunu ifade eden Demir, önümüzdeki süreçte ilçede doğalgaz kullanımının sağlanacağını kaydetti. Yatırım alan ilçenin yükselişinin her an devam ettiğini ifade eden Demir, vatandaşların desteğinin tam olduğuna vurgu yaptı. AK Parti'nin Türkiye'nin partisi olduğunun altını çizerek, "Vatandaşın AK Parti'ye kucak açmasını, yanında durmasını,  bizim güvendiğimiz tek parti demesini çekemiyorlar" diyen milletvekili Demir, "Halkımız yine tercihini yerel seçimlerde AK Parti'den yana kullanacaktır. Buna inanıyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz, hizmet noktasında büyük çabalar harcıyoruz. Türkiye önemli bir sürece girdi. Halkımızın AK Parti'ye kucak açmasını çekemeyenler, her türkülü demokrasi dışı yöntemlere başvuruyor. Ama halkımız AK Parti kadrolarına inandı. Biz bu inancı, güveni boşa çıkarmadık, çıkarmayız.  AK Partili adaylarımız önemli bir görevi üstlenmek için adaydır. Onlarda sorumluluklarının farkında.  Hep beraber ülkemiz için el ele vereceğiz" diye konuştu. AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sarıcaoğlu ise projelerini anlattı, herkesi kucaklayacaklarını, hizmet noktasında büyük bir seferberlik ortaya koyacaklarını kaydetti.
 
Günün Diğer Haberleri
haber medya kadın