2023 Analig Osman Bayrakdar Sezonu Şampiyonu Ankara Pursaklar

2023 Analig Osman Bayrakdar Sezonu Erkekler Ragbi Türkiye Birinciliği, Samsun'un Çarşamba ilçesinde sona erdi.

Spor - 12-06-2023 10:47

2023 Analig Osman Bayrakdar Sezonu Şampiyonu Ankara Pursaklar

31 TAKIM SAHAYA ÇIKTI

Çarşamba Şehir Stadyumu'nda 10 Haziran 2023 Cumartesi günü sona eren organizasyona 22 ilden 31 takım ve yaklaşık 600 sporcu katıldı. Yapılan final maçının sonunda Ankara Pursaklar birinci, Trabzon Araklı ikinci, Kocaeli üçüncü ve Samsun Çarşamba dördüncü oldu. Final maçının ardından ödül töreni düzenlendi.

 

İL MÜDÜRÜMÜZ FEYZULLAH DERECİ TEBRİK ETTİ

 

Dereceye giren takımlara ödüllerini Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediyesi Spor Müdürü Mücahit Okuyucu, AK Parti geçmiş dönem Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, Sicil Lisans ve Spor Kulüpleri Şube Müdürü Murat Altun ve Samsun Ragbi İl Temsilcisi İrfan Atasoy takdim etti. İl Müdürümüz Feyzullah Dereci, ödül alan takımları tebrik etti.

 

EN DEĞERLİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

 

Organizasyon sonunda bireysel ödüllerde sahiplerine teslim edildi. En centilmen oyuncu Kocaeli takımdan Samet Kara olurken, en değerli oyuncular olarak Ankara Pursaklar’dan Şükrü Güney ile Trabzon Araklı’dan Emircan Alemdar oldu. Türkiye birinciliğinin en skorer oyuncusu ödülünü ise Ankara Pursaklar takımından Furkan Erol aldı. Türkiye birinciliği hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mükemmel Bir İş Çıkardık

Mükemmel Bir İş Çıkardık

06-05-2024 - Spor

Okul Sporları Basketbol Grup Birinciliğinde Samsun Rüzgarı!

Okul Sporları Basketbol Grup Birinciliğinde Samsun Rüzgarı!

25-04-2024 - Spor