Alman Enrico 10 Yaşında Müslüman Oldu

Almanya'da yaşayan ve tatil amaçlı Antalya'nın Kaş ilçesinde gelen 10 yaşındaki Alman çocuk Enrico Vittoria Corazza, Kuzey Enes ismini alarak İslam'la şereflendi.

Güncel - 29-07-2023 15:28

Alman Enrico 10 Yaşında Müslüman Oldu

EZANI DİNLEMEK BANA HUZUR VERİYOR

Antalya'nın Kaş ilçesine tatil amacıyla gelen Almanya vatandaşı ailenin çocuğu Enrico Vittoria Corazza (10), İslam dininden ve camilerden etkilenerek Müslüman oldu.

KUZEY ENES İSMİNİ ALDI

Franco Corazza ve Deniz Corazza çifti, çocuklarının kendi isteği ile müslüman olmak istediğini ve "Kuzey Enes" ismini almak istediğini belirterek Kaş Müftülüğü'ne müracaat etti.

"EZANI DİNLEMEK BANA HUZUR VERİYOR"

Kelime-i Şehadet getiren Enes duygularını şöyle anlattı, "Almanya'daki sınıfımda birçok Müslüman arkadaşım vardı. İslamiyet her zaman çok ilgimi çekti.

Ben de Müslüman olmaya karar verdim. Camiler çok güzel, ezanı dinlemek bana huzur veriyor. Caminin atmosferi ve orada yapılan dualar çok hoşuma gidiyor." dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Canik'te Karadeniz'in En Büyük Macera Parkı Açılıyor

Canik'te Karadeniz'in En Büyük Macera Parkı Açılıyor

12-05-2026 - Güncel

Mete Koca'dan zehir zemberek açıklamalar

Mete Koca'dan zehir zemberek açıklamalar

12-05-2026 - Güncel

404 Not Found
404 Not Found
Please forward this error screen to api.gazisoft.com's WebMaster.

The server cannot find the requested page:

  • api.gazisoft.com/cp_errordocument.shtml (port 443)
  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik