Amasya Taşova YİBO'da yeni sezon hazırlıkları

AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig'de mücadele eden Amasya Taşova YİBO Spor Kulübü antrenörü Hakan Günal, bu sezon hedeflerinin ilk 4 arasında yer almak olduğunu bildirdi

Spor - 14-08-2015 13:00

Amasya Taşova YİBO'da yeni sezon hazırlıkları

AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig'de mücadele eden Amasya Taşova YİBO Spor Kulübü antrenörü Hakan Günal, bu sezon hedeflerinin ilk 4 arasında yer almak olduğunu bildirdi.

Günal, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Bu sezon hedeflerinin ligi üst sıralarda tamamlamak olduğunu belirten Günal, "İnşallah mücadele gücünün çok, sakatlığın az olduğu ve hentbol kalitesinin en üst seviyede gerçekleştiği bir sezon yaşarız" dedi.

Günal, yeni sezon hazırlıklarına planladıklarından biraz geç başladıklarını ifade ederek, "Geçtiğimiz sezon hep söylüyorduk. İlk öncelikli hedefimiz ligde kalarak daha sonra play-off oynamaktı. Geçtiğimiz sezon başarı çıtasının yükselmesinden dolayı bu sezon hedefimiz ilk dört arasında yer almak" diye konuştu.

Takımımız kadrosunda değişiklikler olduğunu belirten Günal, "İskelet kadromuz tamamen değişti ve yeni gelen arkadaşlarımız var. Kadromuzda bir iki eksiğimiz var ve bunları da tamamladığımız takdirde ligde ilk dört arasında yer alacağımızı tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Üsküp FK'dan Beşiktaş'a Forma Davası

Üsküp FK'dan Beşiktaş'a Forma Davası

04-05-2026 - Spor

15 Yaşındaki İmam Hatipli Sporcu Dünya Şampiyonu Oldu!

15 Yaşındaki İmam Hatipli Sporcu Dünya Şampiyonu Oldu!

22-01-2026 - Spor

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik