Ayvacık İşitme Engelliler Olimpiyatı'na hazırlanıyor

SAMSUN (AA) - Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, 2017'de Samsun'da yapılması planlanan İşitme Engelliler Olimpiyatı'na yönelik çalışmalar yaptıklarını bildirdi

Güncel - 28-02-2015 20:00

Ayvacık İşitme Engelliler Olimpiyatı'na hazırlanıyor

SAMSUN (AA) - Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, 2017'de Samsun'da yapılması planlanan İşitme Engelliler Olimpiyatı'na yönelik çalışmalar yaptıklarını bildirdi.

Belur, yaptığı açıklamada, 2017 yılında yapılacak olimpiyatlarda Samsun'a 20 bine yakın ziyaretçinin gelmesini beklediklerini söyledi.

Ayvacık'ta da olimpiyata yönelik çalışmalar sürdürdüklerini anlatan Belur, "Bu noktada ilk olarak su sporları tesisimizin yapımına başlandı. İlçemiz göl kenarında olduğu için gerek kano gerekse de diğer su sporları konusunda çeşitli adımlar atacağız. Bu noktada ilçemizde bir de doğa parkının yapımına yaz itibari ile başlayacağız. Burada vatandaşlarımızın doğal ortamda kalabileceği bir alan yapacağız" dedi.

İlçede altyapı çalışmalarını tamamladıklarını vurgulayan Belur, Ayvacık'ın çehresini güzelleştirecek çalışmalar yaptıklarını, parke taşı döşeme, yürüyüş yolları düzenleme gibi projelerin devam ettiğini dile getirdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Canik'te Karadeniz'in En Büyük Macera Parkı Açılıyor

Canik'te Karadeniz'in En Büyük Macera Parkı Açılıyor

12-05-2026 - Güncel

Mete Koca'dan zehir zemberek açıklamalar

Mete Koca'dan zehir zemberek açıklamalar

12-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik