BAKAN ELVAN HASTANEYE KALDIRILDI

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'tan sonra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan da hastalandı. Bakan Lütfi Elvan'ın yüksek tansiyon şikayeti nedeniyle Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında olduğu belirtildi.

Güncel - 19-06-2014 13:21

BAKAN ELVAN HASTANEYE KALDIRILDI
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay başkanlığında yapılan Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulu Toplantısında bir anda rahatsızlanan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan hastaneye kaldırıldı.
 
Bakan Elvan'ın son durumuyla ilgili olarak açıklamanın daha sonra yapılacağı belirtildi.
 
BAKAN IŞIK DA RAHATSIZLANMIŞTI
 
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da iki gün önce Sakarya'da Türk Traktör Fabrikası'nın açılışında kürsüde konuşma yaparken fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı. Işık'ın yorgunluğa bağlı olarak tansiyonunun düşmesi sonucu rahatsızlandığını açıklanmıştı.

Kaynak
Yeni Şafak Gazetesi İnternet Yayını
 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İzmir'de Nakliyat Sektöründe Güvenli Taşımacılık Çözümleri Öne Çıkıyor

İzmir'de Nakliyat Sektöründe Güvenli Taşımacılık Çözümleri Öne Çıkıyor

02-07-2026 - Güncel

Zina Sebebiyle Boşanma Davalarında Hukuki Süreç ve Çekişmeli Boşanma

Zina Sebebiyle Boşanma Davalarında Hukuki Süreç ve Çekişmeli Boşanma

02-07-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat