Başkan Kul Kayseri'deki Terör Saldırısını Kınadı

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Kayseri'de gerçekleştirilen hain terör saldırısı dolayısıyla taziye ve kınama mesajı yayınladı.

Samsun Haber - 17-12-2016 15:15

Başkan Kul Kayseri'deki Terör Saldırısını Kınadı

Samsun Haber - Başkan Kul, mesajında, çarşı iznine çıkan askerlerin olduğu halk otobüsünün yanında bombalı aracın infilak etmesi sonucu 13 askerin şehit olduğunu ve 48 askerin ise yaralandığını anımsatarak, hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınadığını kaydetti.

Patlamada şehit düşenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara da Allah’tan acil şifalar dileyen Başkan Kul “Teröre teslim olmadık, olmayacağız. Terörün her türlüsünü kınıyorum. Birçok masum insanın hayatını kaybetmesine yol açan ve bir o kadarda insanımızın yaralanmasına neden olan çirkin saldırıyı en sert şekilde kınıyorum. Saldırı Türkiye’nin istikrarına yapılmıştır. Türkiye güçlü bir devlettir. Terör ve teröriste gereken cevabı milletimiz vermekte ve vermeye de devam edecektir.

Güvenlik güçlerimiz milletimizin desteğiyle kahramanca mücadele vererek, hainleri bu ülkeye dar etmeye devam edecek ve muzaffer olacaktır. Bu vesileyle Kayseri'deki menfur terör saldırısında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve yüce Türk milletine başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum." Dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Evde Kalsın Kızlar Ne Olur Reis!

Evde Kalsın Kızlar Ne Olur Reis!

15-05-2026 - Samsun Haber

CANİKMAN Türkiye'nin Nüfusa Kayıtlı İlk Robotu

CANİKMAN Türkiye'nin Nüfusa Kayıtlı İlk Robotu

15-05-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik