başkan sarıcaoğlu evet için mahalle turunda

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 16 Nisan’daki halk oylaması referandumu için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Samsun Haber - 12-04-2017 13:28

başkan sarıcaoğlu evet için mahalle turunda

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlatıp, vatandaşları referandumda evet demeye davet eden Başkan Sarıcaoğlu Büyükçukur, Divanbaşı ve Mahmutlu mahallelerini ziyarette bulundu. Vatandaşlar ile istişare ve değerlendirme toplantıları yapan Sarıcaoğlu; " Ziyaretlerimiz aralıksız devam edecek" dedi.

Seçimle Gelen Kişi Padişah Olmaz

Sarıcaoğlu, "Başkanlık sistemini insanlara yanlış anlatıyorlar. Efendim neymiş padişah olacakmış seçimle gelen kişi padişah olur mu hiç. Seçilen kişi eğer Ülkesi ve Milleti için birşeyler yapmazsa yan gelip yatarsa 5 sene sonra seçimi olacak bu millet bunu da görecek o kişiyi ona göre seçecek. Yalan yanlış bilgilerle insanların aklını bulandırmak istiyorlar bu oyunlara düşmeyin. Seçimle gelen bir kişi padişah olmaz milletinin hizmetkarı olur. Demokrasinin olduğu seçimlerin olduğu bir yerde ne diktatörlük olur nede padişahlık olur. Hizmet için gelen kişi hizmet etmezse bu halk tarafından o koltuktan indirilir" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Sayısı Çoğalmalı

Milletvekili sayısının çoğalmasının gerekliliğini anlatan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "Hastanelerde doktor başına nasıl hasta düşüyorsa ülkemizde de nüfus başına belirlenen milletvekilleri düşüyor. Ülkemiz büyüyor gelişiyor. Eski düzene göre kurulmuş sistem ile bu gelişmişlik olmaz olamaz. Ülkemizin nüfusu eskiden azdı bu nüfusa göre milletvekili sayısı da yeterliydi ama artık Türkiye eski Türkiye değil  büyüyoruz gelişiyoruz ve artık bunun çok iyi bilincinde olmalıyız" dedi. 

Sarıcaoğlu "Kavak almış olduğu yatırımlar ile Samsun'un sayılı ilçeleri arasında yerini aldı bu başarının arkasında elbette ki hükümet partisi olmamız kaynaklanıyor. Aslında 16 Nisan’da yapılacak oylamada sorulan soru şu; ülkemiz büyümeye devam etsin mi etmesin mi? İlçemize yapılan yatırımlar ülkemizin gelişmişliğini gösteriyor bu yatırımlar ülkemiz daha da büyüdüğü sürece katlanarak artarak devam edecek" ifadelerini kullandı.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
SAMPA, Türkiye'nin En Büyük 142. İhracatçısı Oldu

SAMPA, Türkiye'nin En Büyük 142. İhracatçısı Oldu

27-06-2026 - Samsun Haber

Kültür Yolu’nda Kültür Yok, Kargaşa Çok!

Kültür Yolu’nda Kültür Yok, Kargaşa Çok!

27-06-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer