Başkan Togar Müjdeyi Verdi

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 'Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi' için yeni projelerin hayata geçirileceğinin müjdesini verdi.

Samsun Haber - 27-01-2021 06:36

Başkan Togar Müjdeyi Verdi

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Karadeniz Bölgesi’nin en eski yerleşim yeri olarak bilinen 'Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi'ne gezi ve yürüyüş yolları ile seyir terasları yapılacağını belirtti  Başkan Togar Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan Gültekin'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Gültekin ile birlikte Tekkeköy'de yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Başkan Togar, yeni bir turzizm projesinin gerçekleştiğini ifade etti.

 

Tekkeköy'de yapılacak turizm projesini paylaşan Başkan Togar,

"Tarih ve turizimle ilgili her projemizde en büyük proje ortaklarımızdan ve finans kaynaklarımızdan birisi olan Dokap başkanımız Hakan Gültekin beyi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Buradan sayın başkanımız ile birlikte ilçemizde büyük turizim projesinin daha gerçekleşmesinin müjdesini paylaşmak istiyoruz. İlçemizin en önemli turizim bölgesi olan Karadeniz’deki ilk insan yerleşkesi Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadimizde planladığımız gezi ve yürüyüş yolları ile seyir terasları projemiz ilçemize ve şehrimize hayırlı olsun. Yerli yabancı turistler tarafından sıkça ziyaret edilen ve dünya üzerindeki en eski yerleşim yerlerinden biri olan Arkeoloji Vadimiz projelerimizin hayata geçirilmesi ile daha fazla turistin ziyaret edeceği bölgenin en önemli turizm merkezi haline dönüşecek." dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsun Asarcık Şehit Zafer Akkuş Anadolu Lisesi'nde Kut'ül Amare Zaferi Kutlandı

Samsun Asarcık Şehit Zafer Akkuş Anadolu Lisesi'nde Kut'ül Amare Zaferi Kutlandı

29-04-2024 - Samsun Haber

İlkadım’ı Daha İleriye Taşıyacağız

İlkadım’ı Daha İleriye Taşıyacağız

29-04-2024 - Samsun Haber