Birevim Nasıl Ev Sahibi Yapıyor?

Birevim nasıl ev sahibi yapıyor; ev sahibi olmanın en kolay ve güvenilir yollarından biri olan finansal destek ailesi, size özel ödeme planları oluşturarak taksitle ev sahibi olmanızı sağlamaktadır. Aylık bütçeniz üzerinden değerlendirmeler yapar, taksit seçeneklerini size sunar ve kısa zamanda anahtarınızı teslim alacağınız şekilde planlamalar yapar.

Genel - 29-09-2020 13:13

Birevim Nasıl Ev Sahibi Yapıyor?

Birevim Peşinatsız Taksitli Ev Kampanyası

Birevim nasıl ev sahibi yapıyor; bir evim size özel seçenekler sunarak, peşinatsız ve faizsiz ödeme planları hazırlamaktadır. Aileniz ve sevdiklerinizle hayalini kurduğunuz konforlu eve yerleşmek için konut kredisi çekmeden ve faizlerle boğuşmadan kısa zamanda ev sahibi olabilirsiniz. Birevim, sizi ailesinden biri sayarak, öncelikle güvenle ve dayanışmayla ev sahibi olmanıza imkan vermektedir. Peşinat ödemeden, kredisiz ve faizsiz seçenekler sunarak, konut piyasasındaki evleri asıl değerleri üzerinden almanızı sağlayacaktır.

Tasarruf planınıza ve aylık gelirinize göre taksitlerinizi ayarlayarak ev sahibi olabilir, hayalini kurduğunuz eve bir an önce taşınarak konforlu bir hayatın kapılarını açabilirsiniz. Esnek ödeme ve sıra tespitli ödeme seçenekleriyle ev sahibi olabilirsiniz.

 

Birevim Esnek Ödeme Kampanyası

Esnek ödeme kampanyasıyla Birevim nasıl ev sahibi yapıyor; Birevim için öncellikle sizin bütçeniz önemlidir. Bunun için size özel taksitlendirme seçenekleri sunarak, kısa zamanda ev sahibi olmanızı sağlayacaktır. Aylık bütçenize göre sadece 444 TL ödeyerek de ev sahibi olabilir, dilerseniz taksit ücretlerini artırarak da evinizi almanın keyfini sürebilirsiniz.

Esnek ödeme planlamasında örneğin evinizi n taksitlerini birkaç aylığına ödeyemeyecek ekstrem bir durum yaşadığınız, bunun için size özel dondurma imkanı sağlanmaktadır. Evin ödemelerini dondurarak, istediğiniz zaman kaldığınız yerden devam edebilir ve taksitlerinizi bitirebilirsiniz. Karşılıklı dayanışma ve güven ailesi olarak birbirimize destek olmanın tam sırası olabilir.

 

Birevim Sıra Tespitli Ödeme Kampanyası

Sıra tespitli ödeme kampanyasıyla Birevim ailesi, sizi bütçeniz üzerinden değerlendirecektir. Gruplara ayrılarak sıra tespitine kalır, sıra size geldiğinde istediğiniz evin taksitlerini ödersiniz. Kısa zamanda anahtar teslimi alabileceğiniz bu seçeneklerle, tasarruflu bir şekilde ev sahibi olmanın en kolay yolunu keşif edebilirsiniz. Konforlu ve daha güzel bir geleceğe yatırım için Birevim.

https://www.birevim.com/

https://www.birevim.com/sira-tespitli-tasarruf-yontemi.html

https://www.birevim.com/avantajlar.html

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sümen Takımı Ofisinizde Stil ve Konfor

Sümen Takımı Ofisinizde Stil ve Konfor

03-02-2024 - Genel

İbrahim Murat Gündüz, bir sosyal projenin parçası olarak Endonezyalı bir çocuğa Kirve oldu

İbrahim Murat Gündüz, bir sosyal projenin parçası olarak Endonezyalı bir çocuğa Kirve oldu

25-12-2023 - Genel