Büyükşehir Belediyesinin asfaltlama çalışmaları

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesince kent genelinde 85 bin ton asfalt serildiğini bildirdi

Güncel - 05-07-2015 17:00

Büyükşehir Belediyesinin asfaltlama çalışmaları

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesince kent genelinde 85 bin ton asfalt serildiğini bildirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde bu yılki hedeflerinin 220 bin ton asfalt sermek olduğunu belirtti.

Asfalt sezonunun her yılın mayıs ayında açıldığını ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Trabzon'umuzun ihtiyaçlarını çok iyi bildiğimiz için bu yıl asfaltlama çalışmalarına mayıs başında başladık. Saha koşulları uygun olduğu sürece çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İl genelinde şu ana kadar 85 bin ton asfaltlama çalışması yaptık. Bu yıl sezona başlamadan hedefimizi 220 bin ton olarak belirledik ve bu hedefimize ulaşmak için her açıdan tüm gayretimizi ortaya koyuyoruz.""

Gümrükçüoğlu, 220 bin ton asfaltın Trabzon için büyük bir rakam olduğunu belirterek, "Bu çalışmanın Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl tekrarlanacağını düşünürsek 5 yılın sonunda, yürütmekte olduğumuz betonlama ve yol bakım çalışmalarıyla yol sorununun büyük ölçüde ortadan kalkmış olacağını görebiliyoruz" ifadesini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Vycall Makam Çağrı Butonu Sistemleri ile Kurumsal İletişimde Yeni Dönem

Vycall Makam Çağrı Butonu Sistemleri ile Kurumsal İletişimde Yeni Dönem

17-05-2026 - Güncel

Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

16-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik