CAMİSİZ ATİNA’DA BAYRAM NAMAZI KILINDI

Avrupa Birliği’nde cami olmayan tek başkent olan Atina’da Bayram namazı, Müslümanlar tarafından mescide dönüştürülen garaj ve bodrum katı benzeri yerlerde kılındı

Türkiye - 04-10-2014 15:20

CAMİSİZ ATİNA’DA BAYRAM NAMAZI KILINDI
Avrupa Birliği’nde cami olmayan tek başkent olan Atina’da Bayram namazı, Müslümanlar tarafından mescide dönüştürülen garaj ve bodrum katı benzeri yerlerde kılındı.
Sabah 08:00’de toplanan Müslümanlar bayram namazını kıldı. Müslümanlar son dönemde özellikle Ortadoğu’da yaşanan çatışmalar sebebiyle bu sene namazı tüm dünyadaki Müslümanların barışı için de kıldıklarını belirtti. Filistinli bir Müslüman da namaz çıkışı açıklamasında, “Neredeyse 30 yıldır buradayım. En basit şeyleri istiyoruz, bir cami ve bir mezarlık. Bunu bile bize fazla görüyorlar. Burada namazımızı kıldık herkese hayırlı bayramlar” dedi.
Atina’da 2004 yılından beri cami inşaatının yapılması bekleniyor. Cami inşaatı için yapılan ihanin bu yıl tamamlanmasına rağmen halen bir adım atılmış değil.
(MK-ES-ES-
KAYNAK: İHA
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cibiş Kanyonu: Kastamonu’nun Doğal Aquaparkı

Cibiş Kanyonu: Kastamonu’nun Doğal Aquaparkı

15-09-2025 - Türkiye

Kastamonu kaç ilçe ile kuruldu?

Kastamonu kaç ilçe ile kuruldu?

05-03-2025 - Türkiye

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik