CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek:

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, "25

Güncel - 19-11-2015 20:46

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek:
CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, "25. dönemde sağlıkta şiddetin önlenmesi için verdiğimiz kanun teklifleri bulunmakta ve bu teklifin 26. dönemde ivedilikle yasalaşması için gerekli mücadeleyi vereceğimizi hiçbir sağlık çalışanının kuşkusu olmasın" dedi.
CHP milletvekilleri TBMM’de basın toplantısı düzenledi. CHP Samsun Milletvekili Zeybek, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Doktor Aynur Dağdemir’in hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendiklerini kaydederek, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak sağlık sektöründe çalışanların güvenliğinin acilen sağlanması gerektiğini defalarca vurguladık. 25. dönemde sağlıkta şiddetin önlenmesi için verdiğimiz kanun teklifleri bulunmakta ve bu teklifin 26. dönemde ivedilikle yasalaşması için gerekli mücadeleyi vereceğimizi hiçbir sağlık çalışanının kuşkusu olmasın. Hayatın hiçbir alanında şiddetin olmaması gerekirken, insanların hayatlarını kurtarmak için kendilerini bu mesleğe adayan sağlık personelinin her gün kendi hayatlarından kaygı duyduğunu üzülerek ve endişe ile takip ediyoruz. Sağlıkta şiddetin önlenmesi için yasaların çıkarılması, sağlık personelinin güvenliğinin sağlanması, çalışma güvenliğinin sağlanması, çalışma saatlerinin düzenlenmesi gibi bir dizi düzenlemenin hayata geçirilmesi için elimizden geleni yapacağız" ifadesini kullandı.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Canik'te Karadeniz'in En Büyük Macera Parkı Açılıyor

Canik'te Karadeniz'in En Büyük Macera Parkı Açılıyor

12-05-2026 - Güncel

Mete Koca'dan zehir zemberek açıklamalar

Mete Koca'dan zehir zemberek açıklamalar

12-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik