Çoruh Nehri'ne düşen üniversite öğrencisinin kaybolması

ARTVİN (AA) -  Artvin'de dokuz gün önce asma köprüden Çoruh Nehri'ne düşerek kaybolan üniversite öğrencisinin bulunması için çalışmalar devam ediyor

Güncel - 02-06-2015 21:00

Çoruh Nehri'ne düşen üniversite öğrencisinin kaybolması

ARTVİN (AA) -  Artvin'de dokuz gün önce asma köprüden Çoruh Nehri'ne düşerek kaybolan üniversite öğrencisinin bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Şehitlik köyünde, 24 Haziran Pazar günü Çoruh Nehri üzerindeki asma köprüden suya düşen ve akıntıya kapılarak kaybolan Artvin Çoruh Üniversitesi 4. sınıf öğrencisi Özgür Teyyare'nin (23) bulunması için Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK), Artvin ve Samsun Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlükleri ile jandarmadan oluşan 20'si dalgıç 35 kişilik ekip, çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, sabah erken saatlerde başladıkları çalışmalarını, hava kararıncaya kadar titizlikle yürütüyor.

Çalışmanın yapıldığı alanının 5 kilometre yukarısında bulunan ve mevsim itibarıyla maksimum su seviyesine ulaşan Deriner Barajı'nın kapakları, sabah kapatılarak akşam saatlerinde yeniden açılıyor.

Vali Yardımcısı Önder Coşğun, olay yerine gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Özgür Teyyare'nin babası Mehmet Teyyare ve akrabalarıyla görüşen Coşğun, öğrencinin bir an önce bulunması için ekiplerin büyük özveriyle zor şartlar altında çalıştıklarını söyledi.

Teyyare'nin okul arkadaşları da zaman zaman olay yerine gelerek, arama çalışmalarını izledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İmam hatip ortaokulunda Tartışmalı Kitap Listesi Krizi

İmam hatip ortaokulunda Tartışmalı Kitap Listesi Krizi

14-05-2026 - Güncel

Üniversitelerin derin krizi: Diploma çok, hakikat yok

Üniversitelerin derin krizi: Diploma çok, hakikat yok

14-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik