Cumhurbaşkanımızın Gölgesinde Siyaset Yapmasınlar

Saadet Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Muhammed Okutan, seçime sayılı günler kala bazı adayların seçimlerden çekileceği yönünde duyumlar aldıklarını dile getirerek, hiçbir rakiplerinin bu süreçten sonra adaylıktan çekilmesini istemediklerini söyledi.

Samsun Haber - 27-03-2024 18:59

Cumhurbaşkanımızın Gölgesinde Siyaset Yapmasınlar

Seçim yarışının sonuna gelindiği böyle bir dönemde adaylıktan çekilmenin yeni bir demokrasi faciasına sebep olacağını belirten Okutan, ‘‘Milletimizin takdirine güvenmek ve iradesine saygı duymak gerekiyor. Bazı matematiksel hesaplarla, dışarıdan baskı ve müdahalerle seçim sonuçlarını etkilemeye çalışmak doğru olmaz. Hep birlikte sandığa gidelim, milletimiz oyunu kullansın.’’ dedi.

 

CUMHURBAŞKANIMIZIN GÖLGESİNDE SİYASET YAPMASINLAR

 

Seçim süreci boyunca rakiplerinin fotoğrafları yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğraflarını gördüklerini dile getiren Okutan, ‘‘Bir yerel seçime gidiyoruz. Bizi beş sene boyunca yönetecek bir belediye başkanı ve meclisini seçeceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimini yaptık. Cumhurbaşkanı hepimizin Cumhurbaşkanı. Onun gölgesinde siyaset yapmak başta buradaki adayın kendisine saygısızlıktır. Biz karşımızda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı değil, rakiplerimizi görmek istiyoruz. Duruşumuzla, söylemlerimizle, projelerimizle bu yarışı sürdürmek istiyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

 

DİĞER BİR ADAY DA CUMHURBAŞKANI’NA ÖZENİYOR

 

Birisi Cumhurbaşkanı’nın gölgesinde siyaset yapıyor, öbürü de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın balkon konuşmaslarına hevesleniyor diyen Okutan, ‘‘İlkadım’da gezin, şu yukarı mahallelere çıkın, köylere gidin. İlkadım sizden ne istiyor. İlkadım’ın derdiyle dertlenin. Genel siyasetin dışına çıkamıyoruz. İlkadım’ın meselelerini konuşamıyoruz. Karşımızda rakiplerimizi göremiyoruz. İnsanlar bizim seçim akşamı yapacağımız konuşmaları değil, bu güne kadar ne yaptığımızı ve bundan sonra ne yapabileceğimizi merak ediyor. Geçen gün ki konuşmamızda da ifade ettik. Siyasi zihniyet olarak İlkadım’ı tüm partiler yönetti. Kimse üst üste iki dönem seçilemedi. Milletimiz memnun kalmadı. Şimdi bir alternatif var. O alternatifte Saadet Partisi’dir.’’ şeklinde konuştu.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Columbia Üniversitesi Örneği Fikir Özgürlüğüne Karşı Uygulanan Vahşet

Columbia Üniversitesi Örneği Fikir Özgürlüğüne Karşı Uygulanan Vahşet

26-04-2024 - Samsun Haber

Canik’te Vergi Ödemeleri Başladı

Canik’te Vergi Ödemeleri Başladı

26-04-2024 - Samsun Haber