DEM Parti Samsun’da da Aday Çıkaracak

DEM Parti, Ankara, Antalya, Bolu, Konya, Kocaeli, Kayseri, Samsun’da belediye başkan adayı çıkaracak.

Siyaset - 13-01-2024 14:29

DEM Parti Samsun’da da Aday Çıkaracak

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi, DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, CHP’yle seçim iş birliği konusunda her iki partinin ilgili komisyonlarının çalışma yürüteceğini söyledi.

Doğan, “Henüz netleşen bir şey yok. Çalışmalar ilerledikçe, kamuoyu düzenli bir biçimde bilgilendirilecek” dedi. DEM Parti, Ankara dahil 7 ilde daha belediye başkan adayı çıkarma kararı aldı.

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan basın toplantısı düzenleyerek, partisinin belediye başkan adayı çıkaracağı yeni illeri açıkladı, CHP ile olası seçim iş birliğine ilişkin bilgi verdi.

Daha önce aday çıkaracakları 27 seçim çevresini açıkladıklarını hatırlatan Doğan; partisinin Ankara, Antalya, Bolu, Konya, Kocaeli, Kayseri, Samsun’da belediye başkan adayı çıkaracağını söyledi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le dün yaptığı görüşmeye ilgili de değerlendirmelerde bulunan Doğan, bu görüşmede 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde güç birliğinin de gündeme alındığını belirtti.

Doğan, “Her iki partinin ilgili komisyonları çalışmaları yürütecek. Henüz netleşen bir şey yok. Çalışmalar ilerledikçe kamuoyu düzenli bir biçimde bilgilendirilecek” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Osman Topaloğlu'nun Baş Hocası Suat Kılıç

Osman Topaloğlu'nun Baş Hocası Suat Kılıç

07-05-2024 - Siyaset

İmren Nilay Tüfekci’ye Yeni Görev!

İmren Nilay Tüfekci’ye Yeni Görev!

04-05-2024 - Siyaset