Devrek Belediyesi personeline motivasyon eğitimi

ZONGULDAK (AA) – Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi görevlileri tarafından belediye personeline verilen eğitimin tamamlandığını bildirdi

Güncel - 20-11-2014 22:30

Devrek Belediyesi personeline motivasyon eğitimi

ZONGULDAK (AA) – Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi görevlileri tarafından belediye personeline verilen eğitimin tamamlandığını bildirdi.

Semerci, gazetecilere yaptığı açıklamada, personele verilen eğitimin etkili iletişim, kişisel gelişim ve motivasyon, protokol ve sosyal davranış kuralları gibi konular olduğunu söyledi.

Verilen eğitimin belediye personeli açısından çok faydalı olduğunu belirten Semerci, "Bu gibi eğitimler personelimizin çalışma motivasyonunu artıracaktır. Vatandaşlarımıza da daha kaliteli hizmet olarak yansıyacaktır" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de Eğitim İçin Güç Birliği

Çekmeköy’de Eğitim İçin Güç Birliği

11-08-2026 - Güncel

Geleneksel İçecek Salep Bilim Dünyasına Kazandırıldı

Geleneksel İçecek Salep Bilim Dünyasına Kazandırıldı

11-08-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat