Dostder’den Geleneksel Doğa Yürüyüşü

Samsun’da kültür ve eğitim alanında faaliyet gösteren DOSTDER geleneksel olarak düzenlediği doğa yürüyüşüne bir yenisini ekledi.

Samsun Haber - 01-08-2017 14:48

Dostder’den Geleneksel Doğa Yürüyüşü

Dernek üyeleri ve gönüllüleri arasında birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla geleneksel olarak düzenlediği, DOSTDER Doğa Yürüyüşü’nün altıncısını bu yıl Samsun-Canik ilçesine bağlı Gürgenyatak Mevkiinde gerçekleştirildi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in de aralarında bulunduğu 80 kişilik DOST DER gönüllüleri, bir saat süren bir yürüyüşün akabinde yenen yemeklerin ardından uçurtma şenliği, çuval yarışı, ip çekmece ve körebe gibi aktivitelerin ardından dönüş yaptı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Evde Kalsın Kızlar Ne Olur Reis!

Evde Kalsın Kızlar Ne Olur Reis!

15-05-2026 - Samsun Haber

CANİKMAN Türkiye'nin Nüfusa Kayıtlı İlk Robotu

CANİKMAN Türkiye'nin Nüfusa Kayıtlı İlk Robotu

15-05-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik