Erbaa'da "Trafik Dedektifleri Projesi"

TOKAT (AA)  - Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Trafik Dedektifleri Projesi " hakkında öğrencilere seminer verdi

Güncel - 16-01-2015 17:30

Erbaa'da

TOKAT (AA)  - Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Trafik Dedektifleri Projesi " hakkında öğrencilere seminer verdi.

İçişleri, Milli Eğitim, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlıklarıyla Emniyet Genel Müdürlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı, Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği, Uluslararası Polis Birliği ve OPET'in desteğiyle hazırlanan Trafik Dedektifleri Projesi'ni Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri okullarda uygulamaya devam ediyor.

Bu kapsamda 2. ve 7. sınıf öğrencilerine Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ve Tescil ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlilerince başta trafik işaret ve levhaları, emniyet kemeri, araçta güvenli yolculuk ve yaya güvenliği gibi konularda eğitimler veriliyor.

Seminer sonunda başarılı olan öğrencilere trafik dedektifi kartı ve çeşitli hediyeler takdim ediliyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sanayideki mesele yüksek faiz değil Kapasite

Sanayideki mesele yüksek faiz değil Kapasite

13-05-2026 - Güncel

Ambalaj Süreçlerinde Güçlü ve Hızlı Çözümleri Olimpack’te Keşfedin

Ambalaj Süreçlerinde Güçlü ve Hızlı Çözümleri Olimpack’te Keşfedin

13-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik