Erdoğan İstifaları İsteyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile parti içerisindeki ‘değişim’ sürecinde birçok il ve ilçe başkanın istifasının isteneceği iddia edildi.

Siyaset - 24-06-2024 11:32

Erdoğan İstifaları İsteyecek

Türkiye Gazetesi’nde yer alan habere göre Erdoğan’ın, parti üst yönetimi yerine değişim sürecini teşkilatlardan başlatılması görüşünde olduğu belirtiliyor.

Bu kapsamda, bayramdan önce genel merkezin talimatı ile Rize, Adıyaman ve Batman il başkanları istifa etmişti. Önümüzdeki günlerde hız kazanacak değişim sürecinin teşkilatlardan başlanmasına parti içinde itiraz edenler de bulunuyor.

 ‘ERDOĞAN DOSTLARI İLE DEĞERLENDİRME YAPIYOR’

Erdoğan’ın, ‘Seçmenden geçer not alamayan bizim takdirimize de mazhar olamaz’ şeklindeki açıklamasını hatırlatan AK Parti kurmayları, özellikle seçim kaybedilen illerde kapsamlı bir değişimin kapıda olduğunu kaydetti.

Kongreye kadar, teşkilatlardaki yenilenme sürecini tamamlamayı hedefleyen AK Parti yönetimi, istifa ettirilecek il ve ilçe başkanlarının yerlerine atanacak isimler için de detaylı bir çalışma yapıyor.

Erdoğan’ın da teşkilatlara getirilecek yeni isimler hakkında ‘güvendiği isimlerle ve fikrine önem verdiği yakın dostları’ ile bizzat değerlendirme yaptığı ifade ediliyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Türk Milletinin İyi Bir Anayasa Özlemi Hâlen Dinmemiştir

Türk Milletinin İyi Bir Anayasa Özlemi Hâlen Dinmemiştir

12-05-2026 - Siyaset

Durmadan, duraksamadan çalışacağız

Durmadan, duraksamadan çalışacağız

11-05-2026 - Siyaset

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik