ERTUĞRUL KÜRKÇÜ, SAMSUN’DA PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü, partilerinin bayrağını Türkiye'nin bütün kentlerinde dalgalandıracaklarını söyledi

Siyaset - 07-03-2014 16:45

ERTUĞRUL KÜRKÇÜ, SAMSUN’DA PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ
HDP Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü, Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlenen programda partilerle bir araya geldi. Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Selma Gürkan, Sosyalist Yeniden Kurtuluş Partisi (SYKP) Eş Genel Başkanı Tuncay Yılmaz katıldığı programda polis yoğun güvenlik önlemi aldı.

Programda konuşan HDP Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü, HDP’nin Laz’ın, Kürt’ün, Türk’ün, Arap’ın ve Ermeni’nin de partisi olduğunu belirterek, “Bizim partimiz Alevi’nin de, Sünni’nin de, Hristiyan’nın da, dini olmayanın da, hiç bir dine inanmayanın da partisidir. Bizim partimiz kadının da, erkeğin de partisidir. O nedenle Türkiye biziz, Türkiye HDP’dir, HDP Türkiye’dir. HDP’nin bayrağını Türkiye'nin bütün kentlerinde dalgalandıracağız” dedi.

Konuşmasının ardından Kürkçü, Atakum seçim bürosuna giderek partililerle bir araya geldi.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Milletin Müşterek Değerleri Etrafında Siyaset Yapıyoruz

Milletin Müşterek Değerleri Etrafında Siyaset Yapıyoruz

01-07-2026 - Siyaset

Erdoğan'dan Savunma Sanayisi ve Güvenlik Mesajları

Erdoğan'dan Savunma Sanayisi ve Güvenlik Mesajları

30-06-2026 - Siyaset

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer