ESKİ ADLİYE BİNASI ÖNÜNDE SİLAHLA YARALAMAYA 2 TUTUKLAMA

Samsun’da eski adliye binası önünde bir kişinin tabancayla yaralanması olayıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı

Samsun Haber - 18-12-2014 16:00

ESKİ ADLİYE BİNASI ÖNÜNDE SİLAHLA YARALAMAYA 2 TUTUKLAMA
Samsun’da eski adliye binası önünde bir kişinin tabancayla yaralanması olayıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan eski adliye binası önünde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eski adliye binası olan ve Denetimli Serbestlik Bürosu’nun yer aldığı yerin bekleme alanında silahlı saldırıya uğrayan Köksal İ., bacaklarından yaralandı. Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen S.A.(32) ve yanında bulunan S.K.(32) polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 kişi ile birlikte 2 adet tabanca ele geçti.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu’nda sorgulanan S.A. ve S.K., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren S.A. ve S.K., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Atakum Belediyesi ‘Zimmet’ Davası Yeniden

Atakum Belediyesi ‘Zimmet’ Davası Yeniden

13-05-2026 - Samsun Haber

18 Şehir 1 Milyar Dolar İhracat Sınırını Aştı

18 Şehir 1 Milyar Dolar İhracat Sınırını Aştı

13-05-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik