Evinde Kal Kitap Oku!

Köşe Yazıları - 13-04-2020 15:30

Evinde Kal Kitap Oku!

Sıkıntılı...

Stresli...

Zor günler geçiriyoruz.

Dünyayı kasıp kavuran virüs sonunda ülkemizede geldi. İdarecilerimizin almış olduğu devasa önlemler ile çok şükür daha hazırlıklıyız. Rabbim emeği geçen tüm siyasi kadrolardan ebediyen razı olsun.

 

Elbette eğitim, öğretim, ekonomik, sosyal konularda alınan bir çok üst derecede tedbirler alındı. Alınan bir çok tedbirlerin yanında belediyelerimizin almış olduğu  kültür ve sanat faaliyetleride var. Tüm bu tedbirlerin birinci dereceden en önemli unsuru İNSAN. Kültür faaliyetleride virüsün bulaşma riski göz önünde bulundurularak bu nedenle iptal edildi.

 

Devletin almış olduğu  karar gereğince bizlerde EVİNDE KAL TÜRKİYE diyor ve buna can-ü gönülden destekliyor isek o halde bu hareketi biraz daha da güzelleştirelim,  zamanıda lehimize çevirerek bu zor, sıkıntılı, meşakkatli, stresli günleri maddi ve manevi güzellikler ile takviye ederek hasenata ve kâra geçirmeyi bilelim.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Zuhruf Suresi 15. Ayeti

Zuhruf Suresi 15. Ayeti

16-05-2026 - Köşe Yazıları

Telef  olan, rotasız hayatlar

Telef olan, rotasız hayatlar

14-05-2026 - Köşe Yazıları

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik