Fiyatlar 5’e katlayınca büyükşehir gazetesi çıkartıyor!

Samsun Büyükşeher Belediye Başkanı Mustafa Demir, göreve gelir gelmez tasarruf yapmak için bazı tedbirler alacağını açıklamıştı.

Samsun Haber - 18-03-2022 12:34

Fiyatlar 5’e katlayınca büyükşehir gazetesi çıkartıyor!

 

Bu tedbirlerden birisi de israf diyerek Samsun Tramvar Gazetesini kapatmak olmuştu.

Aynı Mustafa Demir, Ekonomik krizler, pandemi ve savaş gibi sebeplerden dolayı kağıt ve matbaa fiyatları 5’e katladığı bugünlerde Samsun Büyükşehir adıyla yeni bir gazete çıkarttı.

Mustafa Demir, sosyal medya hesabında “Güncel çalışmalarımızın ve projelerimizin yer aldığı “Büyükşehir Gazetesi” yayın hayatına başladı.

Basılı ve dijital olarak her ay yayınlanacak gazetemize http://samsun.bel.tr/buyuksehirgazetesi adresinden ulaşabilirsiniz” diye paylaşım yaparak yeni gazetenin müjdesini verdi.

Büyükşehir Gazetesi de Samsun Tramvay Gazetesi’nin basıldığı Gazete Gerçek tesislerinde basılacak.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Devlet Tüm İmkânlarıyla Sahada

Devlet Tüm İmkânlarıyla Sahada

16-05-2026 - Samsun Haber

SAMPA Vadisi İçin İmzalar Atılıyor

SAMPA Vadisi İçin İmzalar Atılıyor

16-05-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik