Genel seçimlere doğru

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili adayı Ayşe Nilgün Tomakin seçim çalışmaları çerçevesinde Altınordu Kızılhisar Mahallesi Kermesi ve Cumartesi Pazar’ı esnafını ziyaret etti

Güncel - 24-04-2015 13:30

Genel seçimlere doğru

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili adayı Ayşe Nilgün Tomakin seçim çalışmaları çerçevesinde Altınordu Kızılhisar Mahallesi Kermesi ve Cumartesi Pazar’ı esnafını ziyaret etti.

Kermesi gezen Tomakin, sivil toplum kuruluşlarının toplumsal hayattaki rolünün her zaman çok önemli olduğunu vurguladı.

Tomakin, "Kızılhisar Mahallesi adına çok güzel bir faaliyet gerçekleştirilmiş bulunuyor. Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen Kızılhisar Mahallesi Muhtarlığımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten hanım kızlarımız çok güzel çeyizler yapmışlar getirmişler buraya. Hepsi el emeği, göz nuru, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından Cumartesi Pazar’ı esnafını ziyaret ederek 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde AK Parti’ye destek isteyen Tomakin, partisinin yaptığı ve yapacak olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Esnaf ve vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığını ifade eden Tomakin, "Esnafımız ve vatandaşlarımız AK Parti’ye büyük sempatiyle bakıyor. Kendimizi tanıtma sıkıntısı çekmiyoruz. O bakımdan halk tarafından olumlu karşılanıyoruz. Ben inanıyorum 7 Haziran 2015 seçimlerinde 5’te 5 hedefini gerçekleştireceğiz" diye konuştu. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

16-05-2026 - Güncel

TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

15-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik