Giresun Belediyesi'nin 2014 yılı bütçesi onaylandı

GİRESUN (AA) - Giresun Belediyesi'nin 2014 yılı bütçesi kesin hesabı meclis toplantısında görüşülerek onaylandı

Güncel - 12-05-2015 17:00

Giresun Belediyesi'nin 2014 yılı bütçesi onaylandı

GİRESUN (AA) - Giresun Belediyesi'nin 2014 yılı bütçesi kesin hesabı meclis toplantısında görüşülerek onaylandı.

Meclis salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Kerim Aksu, belediyenin 2014 bütçesinin 100 milyon lira olarak belirlendiğini, bunun da yüzde 85'inin gerçekleştirildiğini söyledi. 

Aksu, 2014 yılında Giresun'da önemli yatırımlara imza atıldığını vurgulayarak, hizmetlerin 2015 yılında da artarak süreceğini kaydetti.

Giresun Belediyesi olarak "T Plaka Ticari Taksi İşletme Yönetmenliği ve Ticari Taksi Durakları Yönetmenliği" hazırladıklarını vurgulayan Aksu, "44 maddeden oluşan yönetmenlik, ilgili meslek odası ve esnafımızın önerileri de dikkate alınarak hazırlandı. Yönetmelikle birlikte taksici esnafımızın hakları koruma altına alındı" dedi. 

Toplantıda görüşmeye açılan 2014 yılı bütçesi Giresun Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan geldiği şekilde oy çokluğu ile kabul edildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

16-05-2026 - Güncel

TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

15-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik