Giresun'da hırsızlık zanlısı 2 kişi tutuklandı

GİRESUN (AA) - Giresun merkez ve Bulancak ilçesinde hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen 2 kişi tutuklandı

Güncel - 16-07-2015 12:00

Giresun'da hırsızlık zanlısı 2 kişi tutuklandı

GİRESUN (AA) - Giresun merkez ve Bulancak ilçesinde hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen 2 kişi tutuklandı.

Merkez Hacı Miktat mahallesinde bir ikamette ziynet ve nakit para hırsızlığı gerçekleştirilmesi üzerine polis ekiplerince geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yapılan çalışmalar sonucu hırsızlık olayını S.Ş isimli şahsın yaptığı belirlendi. S.Ş gözaltına alınırken, evden çalınan ziynet eşyaları ve nakit paralar bulunarak ikamet sahibine teslim edildi.

Bulancak ilçesinin Sanayi mahallesinde de bir iş yerinden 14 bin lira çalınması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında olayın faili olduğu belirlenen E.Y polis tarafından gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan her iki kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Giresun E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anneler Fabrikaya, Çocuklar Nereye!

Anneler Fabrikaya, Çocuklar Nereye!

14-08-2026 - Güncel

Provokasyonlara karşı teyakkuzda olun!

Provokasyonlara karşı teyakkuzda olun!

14-08-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat