Giresunspor deplasmandan 3 puanla dönmek istiyor

GİRESUN (AA) - PTT 1

Spor - 07-12-2014 08:00

Giresunspor deplasmandan 3 puanla dönmek istiyor

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü Bahattin Kurt, "Elazığspor deplasmanında iyi bir futbol sergileyerek 3 puan alacağız" dedi.

Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda oynayacakları Elazığspor maçına hazır olduklarını söyledi.

Takımın teknik direktör Erkan Sözeri ile bir vizyon değişikliği yaşadığını ifade eden Kurt, şöyle konuştu:

"Bunu Ziraat Türkiye Kupası maçında da gördük. İyi bir futbol sergileyerek Torku Konyaspor maçını kazandık. Oyuncuların kendine güvenleri biraz daha geldi. Hafta sonu Elazığspor ile oynayacağımız maç çok önemli ve çok da zor bir maç olacak. Rakip evinde 4 maçtır kaybetmiyor, bunun bilincindeyiz. Takımımız moral ve motivasyon anlamında şu anda iyi. Elazığspor deplasmanında iyi bir futbol sergileyerek 3 puan alacağız."

Kurt, kart cezalısı İsmail Dinler ile bir süre önce fibula kemiğindeki kırık nedeniyle ameliyat edilen Jones'in Elazığspor karşısında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

11-06-2026 - Spor

Dünya Kupası 2026 maçları: fikstür, program ve maç saatleri:

Dünya Kupası 2026 maçları: fikstür, program ve maç saatleri:

04-06-2026 - Spor

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat