Giresunspor, Onur Cenik ile anlaştı

GİRESUN (AA) - PTT 1

Spor - 28-08-2015 16:30

Giresunspor, Onur Cenik ile anlaştı

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Kardemir Karabükspor'da forma giyen futbolcu Onur Cenik ile prensipte anlaştı.

Kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, orta saha oyuncusu Cenik ile bir yıllığına anlaştıklarını söyledi.

Futbolcunun ilerleyen günlerde kente gelip sözleşmeye imza atacağını ifade eden Özkul, "Daha önceden Giresunspor'a üç futbolcu transfer edeceğimizi söylemiştik. Bunlardan ilkini gerçekleştirdik. Onur Cenik camiamıza hayırlı olsun. Transfer çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Özkul, yarın sahalarında oynayacakları Adanaspor maçının hazırlıklarını da tamamladıklarını belirterek, "Seyircimize güzel bir galibiyet hediye edeceğimizi düşünüyorum. İnşallah güzel bir sonuçla sahadan ayrılacağız. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın" ifadesini kullandı.

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

11-06-2026 - Spor

Dünya Kupası 2026 maçları: fikstür, program ve maç saatleri:

Dünya Kupası 2026 maçları: fikstür, program ve maç saatleri:

04-06-2026 - Spor

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer