Giresunspor'u beraberlik üzdü

GİRESUN (AA) - PTT 1

Spor - 28-09-2015 18:00

Giresunspor'u beraberlik üzdü

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, Denizlispor karşılaşmasındaki beraberliğe üzüldüklerini söyledi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizlispor ile 2-2 berabere kalarak bir puan almalarının, istemedikleri bir sonuç olduğunu ifade etti.

Geriye düştükleri maçta 2-1 öne geçmelerine rağmen bireysel hatalardan bir gol yediklerini dile getiren Özkul, "Galip gelinmesi gereken maçtı, bir puanla bitirdik, üzgünüz. Önümüzde Balıkesirspor maçı var, artık geçmişi unutarak bu karşılaşmaya konsantre olmalıyız" dedi.

Özkul, hakem hatalarının Giresunspor'un belini büktüğünü iddia ederek, "Bu hatalar nedeniyle emeğimizin karşılığını alamıyoruz. Gerekli yerlere şikayetlerimizi yaptık, inşallah bundan sonraki maçlarda hakem hatalarıyla karşı karşıya kalmayız" diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

11-06-2026 - Spor

Dünya Kupası 2026 maçları: fikstür, program ve maç saatleri:

Dünya Kupası 2026 maçları: fikstür, program ve maç saatleri:

04-06-2026 - Spor

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat