Gökçek, Kurban Bayramı Tatili Boyunca Başkenti Karış Karış Gezdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent’teki top ve oyuncak dağıtım turuna Ulus, Kızılay, Yenimahalle, Etimesgut ve Sincan’da devam etti

Güncel - 27-09-2015 12:42

Gökçek, Kurban Bayramı Tatili Boyunca Başkenti Karış Karış Gezdi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent’teki top ve oyuncak dağıtım turuna Ulus, Kızılay, Yenimahalle, Etimesgut ve Sincan’da devam etti.
Kurban bayramı tatili nedeniyle her gün ilçeleri; cadde cadde, sokak sokak gezen, çocuklara top ve oyuncaklar dağıtan, büyüklerle bayramlaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, binlerce çocuğun ve ailesinin mutluluğuna ortak oldu.
Çeşit çeşit hediyelerle dolu olan otobüsün içinden başkentlileri selamlayan ve bayramlarını kutlayan Başkan Gökçek, turuna Ankara’nın en önemli merkezlerinden Kızılay ve Ulus’taki aile ve çocuklarına hediyeler dağıtarak başladı. Kafelerin pencerelerinden, araçlardan veya kaldırımlardan el sallayan büyüklerle bayramlaşan; otobüsün yanına koşup, Melih Amca diye seslenerek hediye isteyen çocuklara top, oyuncak bebek ve badminton raketi veren Gökçek, yol boyunca başkentlilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Daha sonra güzergahını Yenimahalle’ye çeviren ve özellikle İvedik Caddesinde yol boyunca yine yoğun bir ilgiyle karşılanan Gökçek’in hediyelerinden alan, bayramlaşan ve evlerinin balkonlarından el sallayan Başkentlilerin bayram neşesi ikiye katlandı.
Kaldırımda bekleyerek, cep telefonuyla Başkan Gökçek’in, adeta neşe dağıtan otobüsünü kaydeden vatandaşlar, bir yandan el sallayıp bir yandan da bu güzel atmosferi ölümsüzleştirmeye çalıştılar.
Yenimahalle gezisinin ardından Osmanlıspor’un 3-1 galibiyetiyle sonuçlanan Trabzonspor maçının oynandığı Osmanlıspor Stadyumuna uğrayan ve karşılaşmayı izleyen Başkan Gökçek, maçın ardından yeniden hediye dağıtımı için yola koyuldu. Gökçek, bu kez Etimesgut’taki çocuk ve aileleriyle buluştu. Burada otobüsten hediye dağıtımını sürdüren Gökçek’in son durağı her bir cadde ve sokağında kendisini coşkuyla karşılayan vatandaşların bulunduğu Sincan oldu. Buradaki sevgi selindeki çocukların hiçbirinin hediyeden mahrum kalmaması için uğraş veren ve her bir çocuğa top ve oyuncak verebilmek için gayret sarfeden Başkan Gökçek, büyüklerin bayramlarını kutladı.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
DEM Partili Birecik Belediye Başkanı Partisinden İstifa Etti

DEM Partili Birecik Belediye Başkanı Partisinden İstifa Etti

30-04-2024 - Güncel

Tükiye’de Türk Olduğu İçin Milliyet Farkı Ödedi

Tükiye’de Türk Olduğu İçin Milliyet Farkı Ödedi

29-04-2024 - Güncel