GÜMÜŞHANE EYLÜL AYINDA YAĞIŞA DOYDU

Gümüşhane Meteoroloji Müdür Vekili Rıdvan Yılmaz, kurak geçen yaz mevsiminin ardından Eylül ayında gerçekleşen yağışların yüz güldürdüğünü söyledi

Türkiye - 30-09-2014 23:43

GÜMÜŞHANE EYLÜL AYINDA YAĞIŞA DOYDU
Gümüşhane Meteoroloji Müdür Vekili Rıdvan Yılmaz, kurak geçen yaz mevsiminin ardından Eylül ayında gerçekleşen yağışların yüz güldürdüğünü söyledi.
Gümüşhane’de Eylül ayında metrekareye 51,5 kilogram yağış düştüğünü ve bunun da uzun yıllar ortalamasının üzerinde bir rakam olduğunu belirterek, yağışların önümüzdeki haftalarda da devam etmesinin beklendiğini söyledi.
Yaz aylarında Gümüşhane’nin ortalamanın çok altında yağış aldığını kaydeden Yılmaz, Eylül ayındaki yağışlarla birlikte hem barajlardaki su seviyesinin arttığını hem de yer altı su kaynaklarının yeterince beslendiği sözlerine ekledi.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cibiş Kanyonu: Kastamonu’nun Doğal Aquaparkı

Cibiş Kanyonu: Kastamonu’nun Doğal Aquaparkı

15-09-2025 - Türkiye

Kastamonu kaç ilçe ile kuruldu?

Kastamonu kaç ilçe ile kuruldu?

05-03-2025 - Türkiye

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik