Gümüşhane'de, Proje Değerlendirme Toplantısı yapıldı

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü projelerine ilişkin değerlendirme toplantısı düzenlendi

Güncel - 26-08-2015 16:00

Gümüşhane'de, Proje Değerlendirme Toplantısı yapıldı

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü projelerine ilişkin değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Vali Yücel Yavuz başkanlığında, valilik makamında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Şenol Turan, Torul Kaymakamı Hakan Kafkas, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Mustafa Bulut ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Gümüşhane Şube Müdürü İlbeyi Aydın katıldı.

Bulut ve Aydın, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce ilde yapımı devam eden ve yapılması planlanan projelere ilişkin Vali Yavuz'a brifing sundu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

16-05-2026 - Güncel

TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

15-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik