HÜDA PAR'dan Akasyamhaber’e Ziyaret

HÜDA PAR Samsun İl Başkanı Kenan Çil ile İl Başkan Yardımcısı Ali Durgunsu, Akasyamhaber Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan’ı ziyaret etti.

Fikir - 18-07-2025 13:58

HÜDA PAR'dan Akasyamhaber’e Ziyaret

Dayanışma ve Özgür Basın Vurgusu

Gerçekleştirilen ziyarette Kenan Çil, özgür ve tarafsız haberciliğin önemine dikkat çekerek, basın mensuplarına yönelik her türlü baskının karşısında olduklarını ifade etti.

Çil, Recep Yazgan’ın basın mesleği çerçevesinde gösterdiği duruşun takdire şayan olduğunu belirtti.

Ziyaret Sonrası Açıklama

Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan Kenan Çil, “Basın, milletin gözü kulağıdır. Toplumun doğru bilgiye ulaşmasında büyük bir sorumluluk üstlenen gazetecilerin her zaman yanındayız” dedi.

Recep Yazgan da nazik ziyaretlerinden ötürü HÜDA PAR heyetine teşekkür ederek, basın özgürlüğü ve kamuoyunun doğru bilgiye ulaşma hakkı adına mücadelelerini sürdüreceklerini vurguladı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Nazım Hikmet'in Atatürk'e Yazdığı Tarihi Mektup

Nazım Hikmet'in Atatürk'e Yazdığı Tarihi Mektup

11-05-2026 - Fikir

Çarşamba'da Doğu Türkistan Haykırışı

Çarşamba'da Doğu Türkistan Haykırışı

11-05-2026 - Fikir

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik