İlkadım'da Buzlanmaya Karşı Gece Mesaisi

​Gece dondurucu soğuğun etkisiyle oluşan buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yapan İlkadım Belediyesi Ekipleri, Çocukların okullarına, vatandaşların işlerine, sürücülerinde trafikte rahat gidebilsinler diye gece gündüz karla mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor.

Samsun Haber - 15-12-2016 09:51

İlkadım'da Buzlanmaya Karşı Gece Mesaisi

Samsun Haber - İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Samsun kent merkezinde yağan yoğun kar yağışı  ile mücadelesi gece gündüz sürüyor.

YOLLAR KONTROL ALTINA ALINIYOR

Kışın en güzel armağanı olan kar güzelliğini vatandaşlar için çile olmaktan çıkarmak adına var gücüyle çalışan Belediye Ekiplerince gece buzlanma etkisine karşı yolları tuzlayarak kontrol altına alıyor.

EKİPLER KOORDİNELİ ÇALIŞIYOR

Karla mücadele tüm ekiplerini seferber eden İlkadım Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü koordineli çalışma sürdürüyor. Karın tadını çileye dönüştürmemek için 7/24 vardiya halinde tüm ekiplerle hazır olan İlkadım Belediyesi, çocukların okullarına, vatandaşların işlerine, sürücülerinde trafikte rahat gidebilsinler diye gece gündüz karla mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor.

BUZLANMAYA KARŞI ÖNLEM

Gece buzlanma tehlikesine karşı tuzlama, kapanan yolları açma, kaldırımların üstünü kar küreme ile hayatı normale dönüştürmek için çalışıyor.Yoğun kar yağışına önlem için gece gündüz vardiya halinde oluşturulan 40 kişilik ekiple birlikte  3 adet greyder, 4 adet kepçe, 6 adet cays, 1 adet yükleyici, 2 adet tuzlama aracı, 1 adet kar küreme aracı ile 24 saat görevlerinin başındalar.

GECE GÜNDÜZ 40 EKİPLE SAHADAYIZ

İlkadım İlçesinde etkisini artarak gösteren kar yağışının olumsuz sonuçlarını ortadan kaldırmak için tedbirler aldıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  " İlçemizde gece ayazında buzlanmaya karşı ekiplerimiz, gece geç saatlerden sabahın ilk ışıklarına kadar ana arter, cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Deniz seviyesinden yüksel mahallerimizde kapanan yolları, kepçe ve greyder araç ve ekipmanlarımızla açmaktayız. Vatandaşlarımızın karın olumsuz neticelerini ortadan kaldırmak için kurduğumuz ekibimizle halkımızın hizmetindeyiz. " diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsun Asarcık Şehit Zafer Akkuş Anadolu Lisesi'nde Kut'ül Amare Zaferi Kutlandı

Samsun Asarcık Şehit Zafer Akkuş Anadolu Lisesi'nde Kut'ül Amare Zaferi Kutlandı

29-04-2024 - Samsun Haber

İlkadım’ı Daha İleriye Taşıyacağız

İlkadım’ı Daha İleriye Taşıyacağız

29-04-2024 - Samsun Haber