İLKADIM'DA CHP'NİN GÜCÜ İKİSİNİ DE KORKUTTU

İlkadım CHP Belediye Başkan Adayı Yılmaz hem AK Parti'nin hem de MHP'nin sandık korkularının başladıkları belirterek, "Beklemiyorlardı böyle bir çıkışı. İkisini de korku sardı. Desteğiniz için teşekkürler" dedi

Siyaset - 14-03-2014 12:40

İLKADIM'DA CHP'NİN GÜCÜ İKİSİNİ DE KORKUTTU
CHP İlkadım Belediye Başkan adayı Vedat Yılmaz'ın, mahalle toplantıları  her geçen gün daha kalabalığa sahne oluyor. Çığ gibi büyüyen destek  Bahçelievler Mahallesi'nde kahvehane toplantısının da mitinge  dönüşmesine yol açtı. Yılmaz, konuşmasını araç üzerinde yapmak zorunda  kaldı.

Keskin Salon'da düzenlenecek toplantıya beklenenin kat ve kat fazlası  mahalleli akın edince, "Arkadaşlar çok sıkıştı, aramızda bayanlar da var.  Dışarısı da dolu ve halkımız içeri sığmıyor. Soğuk ama İlkadım'da değişim  istiyorsak' hep birlikte katlanacağız" diyen CHP'li Yılmaz, daha sonra  seçim aracının üzerine çıktı. Sevgi gösterileriyle ve meşalelerle karşılanan  Yılmaz, "Görüyorum ki İlkadım'da CHP iktidarını istiyorsunuz. Yoksa  akşamın bu saatinde bu kadar soğuk bir ortamda bu kadar kişinin buraya  gelmesi beklenmezdi. Sizleri üşütmemek için kısa konuşacağım ama önemli  şeyler söyleyeceğim" diyerek sözlerine başladı.

ONLARI DERDİ PARA, BAŞKA ŞEY YOK

Yılmaz şöyle devam etti: "Bakın sizlerin oluşturduğu bu kalabalık hemen  hemen her mahalle toplantısına olmaya başladı. Nereye gitsek yüzlerce  kişi. Çünkü önce biz inandık, sonra insanlar sokakta konuşmaya başladı.  Biz projelerimizle konuşurken onlar ne konuştular halk izliyor. Sen paraları  nasıl harcadın, yok sen nasıl harcadın. Biri 77 milyon liranın hesabını  soruyor, diğeri 96 milyon lira borcu niye yaptın diyor. İşte bunların derdi  bu. Paradan başka bir şey konuşmuyorlar. Biz ne diyoruz, hizmet ve proje  diyoruz. İlkadım'ı yaşayanları yönetecek diyoruz. Paranıza sahip çıkacağız  diyoruz. Tek kuruşunuzu yedirmem diyoruz. Bu kalabalıkları onlar da  görmeye başladı. Bağımsız anket sonuçlarını biz de biliyoruz. Mevcut  başkan eriyor. AK Parti umduğunu bulamadı. Vatandaş yaparsa Vedat  Yılmaz yapar diyor. Şimdi korktular. Arada CHP çıkar mı diyorlar. CHP  aradan çıkmaz zaten. Çünkü 56 bin oyu var. Direk çıkar sandıktan direk" dedi.

BENİMLE  EKRANA  ÇIKAMAZLAR

Her CHP'linin ve her İlkadımlı'nın sandığa ve oylarına hatta parasına sahip  çıkması gerektiğini hatırlatan CHP Belediye Başkan Adayı Vedat Yılmaz,  "Bakın bu seçimi eğer CHP kazanırsa, hem MHP zihniyetinden, hem de AK  Parti zihniyetinden kurtulacağız. Paralarınızın hesabını soracağız. Ama en  önemlisi kasanıza sahip çıkacağız. İlkadım 5 yılda kaybettiği 10 yılını geri  alacak. Buna inanın. Bizimle ekrana çıkmaya neden korkuyorlar biliyor  musunuz. Ne diyecekler bana. Neyi anlatacaklar. Hangisi teknik adam. Ben  inşaat mühendisiyim. İlkadım'ın öncelikli sorunu kentsel gelişimidir. Bu  yerinde kentsel dönüşüm, otopark ve sosyal alanlarla olur. İşsizliği  önlemek için gelin İlkadım'ı şantiyeye çevirelim. Onlar korkularıyla makam  baş başa kalsın" diye konuştu. 

FOTOĞRAFI GETİR HESAP SOR

Bu arada CHP'li Yılmaz ile mahalle toplantısına katılanlar fotoğraf  çektirmek için adeta yarıştı. Yüzlerce kişiyle tek tek fotoğraf çektiren  Yılmaz, "Bu resimleri saklayın. Başkan olup makama oturduğumda, iş  başına geçtiğimizde eğer söylediklerimizi yapmazsak, 'işte söz vermiştin,  fotoğraf çektirmiştik' deyin. Ben size bu sözümü şimdiden veriyorum. Ne  dediysem onu yapacağım" dedi.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Türk Milletinin İyi Bir Anayasa Özlemi Hâlen Dinmemiştir

Türk Milletinin İyi Bir Anayasa Özlemi Hâlen Dinmemiştir

12-05-2026 - Siyaset

Durmadan, duraksamadan çalışacağız

Durmadan, duraksamadan çalışacağız

11-05-2026 - Siyaset

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik