İlkadım'da denetim komisyonu ve birlik meclisi üye seçimleri yapıldı
İlkadım Belediye Meclisi 2013 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Denetim Komisyonu üyelikleri ile Birlik Meclisi üye seçimleri yapıldı
Tarih
- 04-01-2013 10:05
Meclis açılış konuşmasında 2012 yılında yapılan ve 2013 yılında yapılacak hizmetler hakkında bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Belediye olarak son yıllarda hizmetlerimizi artırarak devam ettirdik. Allah'ın izniyle 2013 yılında da halkımıza hizmetimiz aksamadan devam edecektir" dedi.
Ardından Meclis, her yeni yılın Ocak ayı ilk oturumunda gerçekleştirilen denetim komisyonunun seçimine geçti. Meclis Parti gruplarının sandalye sayısına göre belirlenen denetim komisyonuna Mustafa Okur (MHP) İsmail Sevindik (MHP)Yücel Kudu (AK Parti) Kemalettin Tangal (AK Parti), , Abdullah Tat (CHP) seçildi.
Meclis daha sonra, “Birlik Meclisi” için aday olan Bahri Çakır, Ufuk Karaca, Cevat Altunay ve Feride Günay Tosun Arasından 26 oyla ufuk karacayı (AK PARTİ) ve 17 oyla Feride Günay Tosun’u (CHP) Birlik Meclisi Üyesi olarak seçti.
DİĞER HABERLER
eşya depolama
ahsap mobilya
Turkey Hair Transplant Packages
ts3 satın al
Anlaşmalı Boşanma Davası
FUE
iptv bayilik
Eşya depolama
iptv bayilik