İmren Nilay Tüfekci’ye Yeni Görev!

Geçtiğimiz günlerde yapılan İyi Parti 5. Olağanüstü Kongresinde Genel Başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu Başkanlığında toplanan Genel İdare Kurulunda yeni başkanlık divanı belli oldu.

Siyaset - 04-05-2024 17:52

İmren Nilay Tüfekci’ye Yeni Görev!

İmren Nilay Tüfekci, Toplumsal Politikalardan Sorumlu Başkan olarak görevlendirildi.

İyi Parti Kurucu Genel Başkanı olan Meral Akşener'in Genel Başkanlığı döneminde Genel İdare Kurulu Üyeliği yapan İmren Nilay Tüfekci, İyi Parti 5. Olağan Kongresinde delegelerin oylarıyla başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu’nu yanında yer almıştı. Yerel seçimlerde Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve partisi adına Türkiye genelinde en yüksek ikinci oyu alan İmren Nilay Tüfekci’nin kongrede kimi destekleyeceği merak konusu olurken, Tüfekci, desteğinin Müsavat Dervişoğlu’na olacağını belirterek, Olağanüstü Kongrede aktif rol almıştı.

KARARLILIKLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu Başkanlığında toplanan Genel İdare Kurulunda yeni başkanlık divanı belirlendi. Buna göre İmren Nilay Tüfekci, Toplumsal Politikalardan Sorumlu Başkan ve Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Tüfekci konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu tarafından Toplumsal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmenin onurunu yaşıyorum. Şahsıma gösterilen teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. İYİ Parti'nin cesur ve adil hareketini toplumun her köşesinde hissettirecek politikaları milletimize anlatacak ve toplumun sorunlarına çözüm bulma yolunda emek verecek olmanın heyecanı bize güç verecektir. İYİ Parti Ailesi olarak yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sandıkta Bedel Ödeme Pahasına Kararlı Duruşumuzu Esnetmedik

Sandıkta Bedel Ödeme Pahasına Kararlı Duruşumuzu Esnetmedik

16-05-2024 - Siyaset

Er Ya Da Geç Filistinliler Evlerine Dönecekler

Er Ya Da Geç Filistinliler Evlerine Dönecekler

16-05-2024 - Siyaset