İş Dünyasından Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Muş'a Teşekkür

TSO Başkanı Murzioğlu ile Ticaret Borsası Başkanı Çakır, Samsun'un sanayi ve ticaret sektörünün sorunlarının çözümüne büyük katkısı ve hizmetleri nedeniyle TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Muş'a teşekkür etti.

Ekonomi - 07-10-2023 10:36

İş Dünyasından Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Muş'a Teşekkür

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, şehrin sanayi ve ticaret sektörünün sorunlarına kısa sürede çözüm üreten ve ihracatın artırılması için büyük çaba gösteren TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş'a "teşekkür" ziyaretinde bulundu.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş’u, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret etti, takip edilen projeler hakkında bilgi verildi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Muş'a Samsun'un sorunlarının kısa sürede çözümü için verdiği katkılardan dolayı teşekkür eden Murzioğlu ve Çakır, kentte yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi vererek, görüş alışverişinde bulundu. Samsun Ticaret Borsası'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi: "Yönetim Kurulu Başkanımız Sinan Çakır ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı S. Zeki Murzioğlu Samsun Milletvekili–TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Dr. Mehmet Muş’ u ziyaret ettiler. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Çakır ve Murzioğlu ilin meselelerine gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Sayın Muş’ a teşekkür ederken, Sayın Muş, başkanların nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Girişimcilere 50 Milyon Dolarlık Fon

Girişimcilere 50 Milyon Dolarlık Fon

02-05-2024 - Ekonomi

Cesaretiniz Varsa Lojmanları da Satın Sayın Şimşek!

Cesaretiniz Varsa Lojmanları da Satın Sayın Şimşek!

30-04-2024 - Ekonomi