Jandarma’dan Lokum Gibi Uygulama

Bartın Ulus İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri tarafından Kurban Bayramı nedeniyle sürücülere lokum ikramında bulunuldu

Güncel - 25-09-2015 16:36

Jandarma’dan Lokum Gibi Uygulama
Bartın Ulus İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri tarafından Kurban Bayramı nedeniyle sürücülere lokum ikramında bulunuldu.
Ulus İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri, Kurban Bayramı nedeniyle sürücüleri uyararak, lokum ve kolonya ikram etti. Bartın Ulus karayolu üzerinde gerçekleşen uygulamada, araçlar durdurarak sürücülere uyarılarda bulunuldu. Trafik ekipleri sürücülere lokum ve kolonya ikram etti. Araçları durdurulunca, önce ruhsat ve ehliyetlerini hazırlayan, sonrasında ise lokum ikramı ile şaşkına dönen sürücüler de uygulamayı beğendiklerini belirterek, "Bu tür uygulamalar jandarma ve sürücüler arasındaki bağı güçlendiriyor. Jandarmamızın ikramlarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Jandarma trafik ekipleri bayram tatili için yola çıkan sürücülere güvenlikleri için trafik ve işaretlerine uymaları, uykusuz olarak yola çıkmamaları ve hız limitini aşmamaları konusunda uyardı.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de Eğitim İçin Güç Birliği

Çekmeköy’de Eğitim İçin Güç Birliği

11-08-2026 - Güncel

Geleneksel İçecek Salep Bilim Dünyasına Kazandırıldı

Geleneksel İçecek Salep Bilim Dünyasına Kazandırıldı

11-08-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat