Japonya’daki G20 Zirvesinde, FETÖ’nün Üniversiteleri Konuşuldu mu!

Japonya’da yapılan G20 zirvesinde, pek çok konu başlıkları bu 20 ülke arasında ele alınırken, acaba Japonya’da bulunan 800 üniversite ve 80 tane kız Üniversitesi içerisinde, FETÖ’nün kaç tanesini planladığını ve organize ettiğini biliyor muyuz?

Köşe Yazıları - 03-07-2019 09:16

Japonya’daki G20 Zirvesinde, FETÖ’nün Üniversiteleri Konuşuldu mu!

FETÖ yapılanmasının ve örgütlenmesinin Japonya'da var olduğunu kesinlikle biliyoruz, ama gündeme gelip gelmediğini bilmiyoruz. Ancak  Mısır’daki darbe ve Mursi’nin öldürülmesi gibi bir olayın patlak vermesi ile bu konuların gündeme geleceğini ve geldiğini görüyoruz.

15 Temmuz 2016'nın sene-i devriyesine, hemen hemen 1 hafta 10 gün gibi bir zaman kaldı. Yani darbenin 3.yılını idrak ediyoruz. Yeniden ağlayalım, feryat edelim, sokaklara mı çıkalım? Yoksa bir başarı öyküsü diye kutlayalım mı?

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Neler Söylendi?

Kenan

Bunlar fetoculerle barış yapmış yurt içinde Fetoyu japonyada aramaya gerek yok.Yeni bir parti bile kurabilme noktasına gelmişlerse yüzlerce verilen şehitlerin kanı üzerlerine olsunn. 7 yıl önce
DİĞER HABERLER
D. Mehmet Doğan’ın Ankara’sı,

D. Mehmet Doğan’ın Ankara’sı,

11-08-2026 - Köşe Yazıları

Bana Altmış Yıldır Anne diye Seslenebilmeyi…

Bana Altmış Yıldır Anne diye Seslenebilmeyi…

11-08-2026 - Köşe Yazıları

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat