Karabük'teki Vergi Haftası etkinlikleri

KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, 2014 yılında kentte en fazla vergi veren ilk 3 şirketin yöneticilerine plaket verdi

Güncel - 23-02-2015 22:00

Karabük'teki Vergi Haftası etkinlikleri

KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, 2014 yılında kentte en fazla vergi veren ilk 3 şirketin yöneticilerine plaket verdi. 

Valilik makamında gerçekleştirilen törende konuşan Alimoğlu, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'nın her zaman kent için önemli olduğunu, ilin kalkınmasındaki en önemli kuruluş olduğunu söyledi. 

İstihdam sağlayan herkesi tebrik ettiğini belirten Alimoğlu, " İstihdam sağlayanların çoğalması arzusunu taşıyoruz. Mevcut işlerini de geliştirmeleri önemli. Bunlar çoğaldıkça ve büyüdükçe bölgelerine faydaları da artacaktır. Çalışmak, kazanmak ve insanlara faydalı olmak güzel. Hepsini tebrik ederim. İnşallah başarıları katlanarak devam eder" diye konuştu. 

Konuşmanın ardından Alimoğlu, kentte en fazla vergiyi veren şirket olan Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) adına Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan'a, ikinci Mescier Demir Çelik adına Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Mescier'e ve üçüncü  KARDEMİR Çelik Yapı İmalat Sanayi ve Ticaret şirketi adına şirket müdürü Kenan Sungur'a plaketleri takdim etti. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sektörde Şeffaf Kantar Dönemi: Gizli Fire Manipülasyonlarına Karşı Kurşun Hurda Fiyatı

Sektörde Şeffaf Kantar Dönemi: Gizli Fire Manipülasyonlarına Karşı Kurşun Hurda Fiyatı

09-06-2026 - Güncel

Türkiye’de Dijital Altyapı Yatırımlarında Yeni Dönem: VDS, Ryzen Sunucular ve WordPress Hosting Öne Çıkıyor

Türkiye’de Dijital Altyapı Yatırımlarında Yeni Dönem: VDS, Ryzen Sunucular ve WordPress Hosting Öne Çıkıyor

09-06-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik