Kartalkaya'da kar yağışı

BOLU (AA) - Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Kartalkaya'da kar yağışı başladı

Güncel - 07-02-2015 16:00

Kartalkaya'da kar yağışı

BOLU (AA) - Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Kartalkaya'da kar yağışı başladı.

Kent merkezine 45 kilometre mesafede bulunan Kartalkaya'da birkaç gün önceki lodosun etkisiyle kar kalınlığı 1,5 metreye düştü. Bölgede yağışın yeniden başlaması, kayak merkezinde faaliyet gösteren 6 otelin işletmecilerinin yüzünü güldürdü.

Dorukkaya Otel Genel Müdürü Yusuf Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 10 yılın en bereketli günlerini yaşadıklarını söyledi.

Tatilcilerin kayak merkezine gösterdiği ilgiden çok memnun olduklarını belirten Avcı, "Yarıyıl tatili nedeniyle son 15 günde 50 binden fazla tatilci Kartalkaya'yı tercih etti. 25 Şubat'a kadar yüzde 70-80 doluluk oranımız görünüyor. Bu oran her geçen gün artıyor. Kayak merkezinde özellikle hafta sonları tatilcilerin kayak için elverişli pistlerde doyasıya kaymasının yanı sıra düzeldiğimiz kar partileriyle de eğlenmelerini sağlıyoruz. Bu partilerimiz her hafta sonu yoğun katılımlarla devam ediyor" ifadesini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TikTok'ta Beğeni Nasıl Artırılır? Etkileşimi Artırmanın 10 Yolu

TikTok'ta Beğeni Nasıl Artırılır? Etkileşimi Artırmanın 10 Yolu

17-08-2026 - Güncel

Topkapı Sarayı Tanıtımında ‘Şehvet Düşkünü Sultanlar’!

Topkapı Sarayı Tanıtımında ‘Şehvet Düşkünü Sultanlar’!

17-08-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat