Kassam Tugayları Sinvar'a biat etti

Kassam Tugayları, Komutan Yahya Sinvar'a biat etti ve kararlarını tam olarak yerine getirmeye hazır olduklarını bildirdi.

Güncel - 10-08-2024 13:24

Kassam Tugayları Sinvar'a biat etti

Son 72 saatte en az 60 bin Filistinli batıdaki bölgelere doğru hareket ettirilirken Netanyahu, "İsrail’in imajının zedelenmesini ölüm ilanına tercih ederim” dedi.

HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, hareketin siyasi büro başkanlığına seçilen Yahya Sinvar'a bağlılığını açıkladı.

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, "Kassam Tugayları, Komutan Yahya Sinvar'a biat ediyor ve kararlarını tam olarak yerine getirmeye hazır olduğunu teyit ediyor." açıklamasını yaptı.

Ebu Ubeyde'nin açıklamasında, "Kassam Tugayları, şehit komutanımız İsmail Haniye'nin yerine Hamas liderliğine Yahya Sinvar'ın seçilmesini, hareketin canlılığını ve gücünde olduğunun kanıtı olarak görüyor." ifadelerine yer verildi.

31 Temmuz'da kalleşçe bir suikasta uğrayan İsmail Heniyye'nin yerine, HAMAS siyasi büro başkanlığına Yahya Sinvar'ın seçilmişti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İmam hatip ortaokulunda Tartışmalı Kitap Listesi Krizi

İmam hatip ortaokulunda Tartışmalı Kitap Listesi Krizi

14-05-2026 - Güncel

Üniversitelerin derin krizi: Diploma çok, hakikat yok

Üniversitelerin derin krizi: Diploma çok, hakikat yok

14-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik