Kavak’ta parksız mahalle kalmayacak!

Her mahalleye bir park projesi kapsamında Kavak genelinde başlatılan park çalışmaları devam ediyor.

Samsun Haber - 08-10-2018 13:58

Kavak’ta parksız mahalle kalmayacak!

Kavak Belediyesi’nin “Her mahalleye bir park” projesi sürüyor.  Proje kapsamında son olarak Mehmetpaşa mahallesinde atıl durumda olan Park’a giren Fen işleri ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılacağını belirten Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,  “Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Her mahalleye bir park projemiz tüm hızı ile devam ediyor. Halkımızın çocukları ile huzur ve güven içerisinde vakit geçirebilecekleri ortamlar oluşturmak en büyük önceliğimiz” dedi.

GÜVENİ BOŞA ÇIKARMADIK

Kavak genelinde birçok sosyal tesisi hizmete açtıklarını belirten Başkan Sarıcaoğlu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde ki sosyal tesis sıkıntısına köklü bir çözüm getirmek adına geliştirdiğimiz her mahalleye bir park projemizin çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Hedefimiz her zaman Kavak’ta olmayanı yapmak oldu. Bu yönde ekiplerimiz ile her daim istişare halindeyiz. Vatandaşlarımızın aileleri ile huzur ve güven içerisinde vakit geçirebilecekleri ortamların çoğalması adına her zaman çalışmalarımız olacak. Kavaklıların bize olan güvenini bu zamana kadar boşa çıkarmadık bundan sonrada çıkarmayacağız. Kavak’ı 2023 hedeflerine hızla götürecek tüm çalışmalarımızı yapacağız” ifadelerinde bulundu.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kent İçi Ulaşımda Yeni Dönem

Kent İçi Ulaşımda Yeni Dönem

12-05-2026 - Samsun Haber

İlkadım’ın Gençlerinden Çorum’a Kültür ve Doğa Ziyareti

İlkadım’ın Gençlerinden Çorum’a Kültür ve Doğa Ziyareti

12-05-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik