Koltuğu Devretti! Sizlere Güveniyoruz

Salıpazarı belediye Başkanı Halil Akgül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 3. sınıf öğrencisi Rümeysa Aslan’a devretti.

Samsun Haber - 22-04-2022 16:46

Koltuğu Devretti! Sizlere Güveniyoruz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’ün koltuğuna bu yıl Gökçeli İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerinden Rümeysa Aslan oturdu.

TEMSİLİ BAŞKAN

Bir günlüğüne başkanlık koltuğuna oturan Rümeysa Aslan, Atatürk'ün bu günü çocuklara armağan etmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. "Temsili başkan" Aslan, mahallelere yapılan oyun grupları ve parklar hakkında bilgi istedi.

ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, geleceğin teminatı çocuklara makamını devir etmenin kendisi için de mutluluk verici olduğunu belirterek, “Önceliğimiz eğitim. Çocuklarımız için eğitim ve öğretim ile ilgili desteklerimiz devam edecek.

SİZLERE GÜVENİYORUZ

Bizler sizler için varız, sizlerin en iyi şekilde yetişebilmesi, daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Geleceğimiz sizlersiniz ve sizlerden beklentilerimiz büyük. Sizlere güveniyoruz. Geleceğe dair umudumuz olan çocuklarımızın yüzleri hep gülsün, bayramları kutlu olsun” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Sandıkçı Muhtarlarla Buluştu

Başkan Sandıkçı Muhtarlarla Buluştu

20-07-2026 - Samsun Haber

Samsunlu siyasetçi Ünsal Tokuç’a kritik görev

Samsunlu siyasetçi Ünsal Tokuç’a kritik görev

20-07-2026 - Samsun Haber

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat