Korkunun ecele faydası yok reis!

Atalarımız ne güzel demiş, “Korkunun ecele faydası yok!” diye. Bu söz dünkü maçın ilk yarısı için iki takımada söylenebilir çünkü iki takımın hocasının da korkularının esiri olduğu bir ilk devre oldu.

Köşe Yazıları - 05-03-2025 13:49

Korkunun ecele faydası yok reis!

Defansımızın ve kalecimizin adeta uyuduğu 45+5’te Göztepe’nin ilk isabetli şutu gol oldu. Maç 5 dakika değil 4 dakika uzamış olsa ligin en iyi top oynayan, en diri iki takımı koskoca ilk yarıyı isabetli şut çekemeden bitirecekti. Böyle futbol olur mu? Hele de bu oyun Avrupa Kupasını hedefleyen takımlara yakışıyor mu?

İkinci yarı ise Göztepe’de Samsunspor’da normal oyunlarına döndüler. Kalecimiz Okan ve Van Drongelen’in ortak hatasından 2. golü de yedik. Samsunspor’un ilk isabetli şutu ise 67. dakikada geldi ve o da güzel bir gol oldu.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Geleneksel

Geleneksel

27-06-2026 - Köşe Yazıları

Nur Dersine Gidişim

Nur Dersine Gidişim

27-06-2026 - Köşe Yazıları

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer