Koruma altındaki ağaca korkuluk yapılmasına tepki

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ta hal içerisinde koruma altına alınan asırlık söğüt ağacının etrafına belediye ekiplerince korkuluk yapılması esnafın tepkisini çekti

Güncel - 04-02-2015 15:30

Koruma altındaki ağaca korkuluk yapılmasına tepki

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ta hal içerisinde koruma altına alınan asırlık söğüt ağacının etrafına belediye ekiplerince korkuluk yapılması esnafın tepkisini çekti.

Esnaf Ufuk Tuncel, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye tarafından halden kaldırılması söz konusu olan ağacın kesilmemesi için mücadele ettiklerini söyledi.

Ağacın koruma altına alınmasından büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Tuncel,  şunları kaydetti:

"Bugün ise ağacın etrafına korkuluk yapılmaya başladığını gördük. Halin içerisinde büyük araçların dönmesi sıkıntıydı. Bunun bilerek ve inadına yapıldığını düşünüyoruz. Halin içerisinde ve çevresinde birçok eksik dururken neden bu korkuluklar yapılıyor anlam vermiş değiliz. Korkulukların ağacın sadece belli bir bölümüne yapılmasıysa tamamen bir mantıksızlık. Halin içerisine tırların girmesi, dönmesi büyük sıkıntı. Biz bunu dile getirdiğimiz halde korkuluk yapmakta ısrar ediyorlar. Tırların dönmemesi durumumda muhtemelen korkuluklar zarar görecektir. Sonra da bize kamu malına zarar verdiğimizi düşünecekler."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

15-05-2026 - Güncel

Kazak Petrolünü Türkiye Üzerinden Dünyaya Taşımak İstiyoruz

Kazak Petrolünü Türkiye Üzerinden Dünyaya Taşımak İstiyoruz

15-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik