Kültürün Parasını Spor Kulübüne Bağışladıkları İddia Edilmişti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 31 Mart yerel seçimleri için yeniden aday gösterilmeyince Özel Kalem Müdürü Süleyman Demirtaş'ın başkanı olduğu kulübe Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bütçesinden 20 milyon lira bağışa onay verdiği iddia edilmişti.

Samsun Haber - 02-05-2024 16:35

Kültürün Parasını Spor Kulübüne Bağışladıkları İddia Edilmişti

Kültür, sanat, gençlik, yerli, milli ve manevi, milliyetçi ve mukaddesatçı talepleri her daima bütçemiz yok diye geri çeviren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve ona bağlı Özel kalem Müdürü Süleyman Demirtaş ile ona bağlı Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İdris Akdin’in bu bağış hakkındaki gerekçeleri merak ediliyor olmasına rağmen herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Makama oturduğu 2019 yılından makamdan kalktığı güne kadar Atakum sahiline oradaki kiliseye karşılık olsun diye talep edilen Atakum Sahil Camii için kıllarını kıpırdatmayan Mustafa Demir ve ona bağlı Özel kalem Müdürü Süleyman Demirtaş ve ona bağlı Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İdris Akdin’in neye hizmet ettikleri, kalibreleri de böylelikle ortaya çıkmıştı.

İKİSİ DE GÖREVDEN ALINDI

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcısı ve Özel Kalem Müdürü Süleyman Demirtaş’ın ardından Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İdris Akdin de görevden alındı.

FADO FİESTA FUTBOL

Faşist ve dikatatoryal rejimlerin halkı uyuşturmak adına kullandıkları 3 F formülü olarak bilinir. Franco'ya yakıştırılsa da, Fado'dan da anlaşılacağı üzere çıkış noktası Salazar Portekiz’idir. Fado müziği, Fiesta eğlenceyi, şenliği, Futbol ise Marksizm’de yerini bulduğu üzere kitleleri uyuşturmayı temsil etmektedir.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Sandıkçı, Öğrencilerin Sorularını Cevapladı

Başkan Sandıkçı, Öğrencilerin Sorularını Cevapladı

17-05-2024 - Samsun Haber

Büyükşehirden Özel Çocuklara Özel

Büyükşehirden Özel Çocuklara Özel

17-05-2024 - Samsun Haber